RSS

jueves, 4 de marzo de 2010

Història dels taurons

Història dels taurons:



Hi ha taurons com qui diu que mengen carn o mengen plàcton com per exemple el tauró blanc,el tauró balena,el tauró martell.......

El tauró blanc

És una espècie que viu gairebé a tots els oceans que tenen les aigüies càlides, el seu gènere sol ser Carcharodon.Els taurons blancs tenen el cos fusiform i una forma aplanada. La boca és arrodonida i és molt gran, la tenen mig oberta i dintre tenen una filera de dents molt esmolades,una la part inferior i dos en la part superior.L'aigua va penetrant a la boca del tauró sense parar per les seves brànquies perquè sinó els entrés l'aigua s'ofegarian, tenen un opercle que regula l'aigua que hi entra, també s'enfonsaria ja que no poseeix una bufeta natatòria per aixó han d'estar en constant moviment.

El color blanc només el te a la part ventral i la part dorsal el seu color és blavós o gris. aquests tipos de colors són molt comuns en els animals aquàtics, els serveix perquè la llum solar no els afecti tant.Els taurons adults medeixen entre 3 o 4 metres d'allargada i les femelles són més grans que els mascles hi han taurons que han arribat a medir fins a 7 metres.


El tauró balena


És el peix més gran del món, una gran criatura que pot arribar a medir 15 metres o més i pesar més de 25 tones. Té un cos allargat i robust i la cua pot medir més de 3 metres i la seva gran boca tindria la capacita d'empassar-se una gran foca nedant de costat.Tenen un color gris fosc, amb puntets blancs o groguencs pel cos. Ës el més fosc de tots els taurons.Com la balena ell només menja plàcton i d'uns peixos petits.

El tauró martell

És un dels peixos més característics.La forma del seu cap és un martell,queden molt pocs al món d'aquests peixos. El principal perill per aquests peixos és la inconsciència de l'éésser humà,perquè pesca de manera molt seguida aquesta espècie només per la seva aleta que es ven molt cara.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

S'hi tha agradat el bloc quan acabis pots deixar el teu comentari si vols.