RSS

miércoles, 5 de mayo de 2010

Un peix que es volia fer tauró

Un peix que es volia fer tauró



Hi havia una vegada un peix molt petit que estava molt espantat pels taurons que navegaven per les aigües profundes de l'oceà i de les coses que feien als peixos mes petits com ell. També en els seus companys no els hi feia gens de gracia que nadessin per aquelles aigües i per això van decidir elaborar un pla contra ells perquè no se'ls mengessin més.

El pla consistia en ficar vigilants als extrems dels llocs assenyalats i així intentar avisar s'hi s'acostava algun tauró, però els taurons es van assabentar del pla que volien fer els peixos i quan estaven fent una festa quatre taurons no massa grans es van colar per sobre per on vigilaven els vigilants, els peixos ballaven,menjaven,tocaven,cridaven,jugaven i així una infinitat de coses de les quals se n'alegraven molt i estaven molt satisfets.

Els taurons es van llançar ràpidament cap als peixos i molts van tindre que sortir corrents perquè van començar a menjar-se a tot els qui els passava pel davant, en un tres i no res el mar es va omplir de sang i el nostre peixet va salvar-li la vida a un company que casi la palma,quan els taurons van haver-se anat, els peixos van sortir dels seus amagatalls i van veure tos els peixos que els taurons s'havien menjat, això els hi va significar un trauma per a ells perquè no els havia passat mai que mentres estiguessin fent la festa els taurons haguessin atacat amb aquella ferocitat amb que ho havien fet.

El nostre peixet ja no va voler ser mai més un tauró perquè es va traumatitzar pel que els havia passat als seus companys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

S'hi tha agradat el bloc quan acabis pots deixar el teu comentari si vols.